Politika zasebnosti

Kdo smo

Alpski smučarski klub Kranjska Gora (v nadaljevanju ASK) je bil ustanovljen 18. oktobra 1983. Osnovna dejavnost je delo športnih klubov, ki zajema poučevanje in treniranje alpskega smučanja, organizacija in izvedba smučarskih tekmovanj na vseh nivojih (otroška tekmovanja, rekreativna, evropska ter tekmovanja na svetovnem nivoju). Leta 1993 je bila kot sekcija kluba ustanovljena Smučarska šola Kranjska Gora. Smučarska šola je prijavljena kot pridobitna dejavnost, ustanovljena pa je bila z namenom finančno podpreti alpsko sekcijo kluba, ki skrbi za izobraževanje in treniranje tako otrok kot tudi vrhunskih tekmovalcev.

Naslov naše spletne strani je http://ask-kg.com. Sestavljena je iz treh podstrani, ki delujejo ločeno (Področni zbor ZUTS, Smučarski klub ter Smučarska šola).

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj jih zbiramo

Komentarji

Ko obiskovalec napiše komentar na naši spletni strani, zberemo podatke, ki so vpisani v izpolnjenem  obrazcu, prav tako pa beležimo IP naslov obiskovalca in uporabniški posrednik brskalnika da lažje prepoznavamo nezaželeno pošto.