Rezervacija terena - treningi

Rezervacije terena za treninge je potrebno prijaviti najmanj tri dni pred željenim terminom. Naročila sprejemamo za največ 14 dni v naprej. Rezervacijo lahko prijavite izključno preko spodnjega obrazca.

V primeru, da ste oddali prijavo, vendar zaradi nastalih okoliščin ne boste izvedli treninga, nas morate o tem obvestiti najkasneje dan pred pričetkom na naslov anja.kolenc@ask-kg.com. V kolikor 2x pozabite sporočiti vašo odsotnost, se vam naslednja rezervacija zavrne.

ASK Kranjska Gora bo uporabnikom v imenu RTC Žičnice izdal posebno dovolilnico za trening, ki jo morajo uporabniki prevzeti pred treningom in jo predložiti za na spodnji postaji sedežnice Dolenčev rut (poligon Podles) ali na spodnji postaji sedežnice Podkoren (Poligon Pečarjev rut). Brez te dovolilnice treningi ne bodo mogoči.

V času tekmovanj na terenu ni treningov.

Spodaj si lahko preberete še podrobne opise in dosedanjo zasedenost terenov.

Kranjska Gora - Podles

Podles je primeren za treninge veleslaloma mlajših kategorij (U10 - U14) in treninge slaloma za vse starostne kategorije. Z vrha je nekoliko strmejši teren 30-45% ki se nato zravna v bolj ravninski iztek.

  • Štart: 1030 m.n.v.
  • Cilj: 870 m.n.v.

Potrjene rezervacije

Podkoren - Pečarjev rut

Pečarjev rut je namenjen vrhunskim tekmovalcem. Na začetku jih namreč čaka ena najzahtevnejših strmin v svetovnem pokalu alpskega smučanja. Naklonina v najstrmejših delih namreč meri kar 59%. Poleg tega pa je snežna podlaga velikokrat utrjena z vodo za potrebe profesionalnih ekip. Teren se po uvodni strmini večkrat zravna in ponovno prevesi. Na koncu pa se po močni kompresiji nekoliko položi.

  • Štart: 1250 m.n.v.
  • Cilj: 970 m.n.v.

Potrjene rezervacije

Rezervacijski obrazec


Podkoren - Pečarjev rutKranjska Gora - Podles

Če se boste pridružili kakšni ekipi, to navedite tukaj

Tukaj vpišete vse termine, ki jih želite rezervirati. Za veljavno rezervacijo morate navesti Datum, Uro (od-do) ter Disciplino

Če imate še kakšna vprašanja pa jih napišite tukaj